CV ketel installeren / Plaatsen

Laat uw CV ketel installeren

Uw huidige CV-ketel geeft er regelmatig de brui aan en u wilt de hoge reparatiekosten niet meer betalen! Of u bent gewoon toe aan een nieuwe ketel en u wilt juist gaan besparen op uw energiekosten! Welke CV-ketel is dan voor u de beste? En waar moet u allemaal op letten? Het is belangrijk om de juiste ketel voor uw thuissituatie te kiezen.

Op het moment dat u weet dat u een CV ketel wilt laten plaatsen, neemt u contact op met Twins. Samen kiezen we een geschikte datum, en komt één van onze ervaren installateurs naar u toe. Onze installateur zal de gehele plaatsing voor u uitvoeren, inclusief alle checks en werkzaamheden die bij het plaatsen van een CV ketel komen kijken. Ook voor extra wensen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld het plaatsen van een wasmachinekraan, als u deze nog niet heeft, zodat u uw CV ketel later makkelijk bij kunt vullen.

Heb ik garantie op de installatie?

Voor ons is het vanzelfsprekend, maar natuurlijk staan we achter ons werk. Dat betekent onder andere dat u garantie krijgt op de installatiewerkzaamheden die we uitvoeren. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal naar wens zijn gegaan, dan lossen we dit altijd voor u op. We nemen geen genoegen met minder dan een 100% tevreden klant. Ook dat is waar Twins voor staat!

 


Wij zijn een compacte organisatie met enthousiaste vakmensen. Juist de beperkte omvang van ons bedrijf geeft u als klant de zekerheid dat u altijd een aanspreekpunt heeft.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

Aarzelt u niet om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of offerte betreffende deskundige installatiewerken voor nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.

Dennis en Udo Minne

Contactgegevens:
Vermeerlaan 7
1231 AN Loosdrecht

Telefoonnummer Dennis: 06 212 289 38
Telefoonnummer Udo: 06 266 980 55

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.