Dakbedekking

Laat uw dakbedekking vakkundig vervangen door Twins. Samen met u zoeken wij naar de perfecte combinatie tussen effici├źntie en effectiviteit. Ook voor het repareren en herstellen van zowel platte als schuine daken, in zink en bitumen, kunt u bij ons terecht.

Is uw garagedak of carpool dak aan een nieuwe dakbedekking toe? Twins helpt u graag met het vervangen van de daklaag van uw garage, aanbouw of andere soorten dakbedekking. Ook voor het vervangen van het daklood bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten?

Of het nu gaat om dakbedekking vervangen, onderhoud of reparatie van uw dak, wij zorgen voor de beste service. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat oud materiaal milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Wij zijn een energiek en gedegen installatiebedrijf voor zowel particulieren, bedrijven als aannemers en zijn werkzaam door heel Nederland.

Het dak van de aanbouw kan uitgevoerd worden als:

  • plat dak
  • schuin dak

Schuine dak voor een aanbouw:

De aanbouw kan uitgevoerd worden met een schuin dak. Het dak wordt afgedekt met geïsoleerde elementen. Deze elementen zijn aan de binnenzijde glad en wit
van kleur en behoeven niet te worden afgewerkt. Op de elementen worden panlatten aangebracht waarop de dakafwerking bevestigd wordt.
U kunt kiezen uit verschillende soorten dak afwerkingen.

  • Golfplaten (schuren)
  • Dakbedekking (bij flauwe schuine dakhellingen)

De aansluiting dakbedekking gevel wordt afgewerkt met lood dit wordt tegen de binnengevel van de woning bevestigd.


Wij zijn een compacte organisatie met enthousiaste vakmensen. Juist de beperkte omvang van ons bedrijf geeft u als klant de zekerheid dat u altijd een aanspreekpunt heeft.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

Aarzelt u niet om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of offerte betreffende deskundige installatiewerken voor nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.

Dennis en Udo Minne

Contactgegevens:
Vermeerlaan 7
1231 AN Loosdrecht

Telefoonnummer Dennis: 06 212 289 38
Telefoonnummer Udo: 06 266 980 55

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.